Povežite se s nama

Crna kronika

Riječanin na auto stavio tuđe pločice, a onda divljao i bježao policiji

Objavljeno

na
Hrvatski državljanin starosti 39 godina kazneno je i prekršajno prijavljen zbog počinjenja više kažnjivih radnji. Jučer, 23. travnja oko 13.50 sati upravljao je osobnim vozilom marke Fiat, krećući se iz smjera Škurinja prema središtu Rijeke te se tom prilikom oglušio o znakove prometne policije za zaustavljanje. U namjeri bijega povećao je brzinu, prošao kroz više raskrižja na znak crvenog  svjetla na semaforu te  nepropisno je pretjecao druga vozila. Također je utvrđeno da je vozilom upravljao u vrijeme važeće zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije, nije koristio sigurnosni pojas te da mu je vozačka dozvola istekla još u listopadu 2016. godine.

Temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka protiv 39-godišnjaka će podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenja više prekršaja i izricanja ukupne novčane kazne u iznosu više desetaka tisuća kuna te zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije na rok od dvije godine.

Osim toga, po završetku kriminalističkog istraživanja policijskih službenika II. policijske postaje Rijeka kazneno je prijavljen za krivotvorenje isprava, budući da je utvrđeno kako je na vozilo kojim je upravljao postavio registracijske pločice s drugog vozila te se s takvim vozilom koristio u prometu.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram