Povežite se s namaOve nedjelje započela je nova sezona Big Brothera, koji je ovog puta namijenjen isključivo hrvatskom tržištu, a pobjednik će nakon 50 dana odnijeti glavnu nagradu od 300 tisuća kuna.

Riječki voditelj Neno Pavinčić prvi je stanar kuće, a prema zasad dostupnim informacijama bit će na neki način i suradnik Big Brothera, jer će imati i određene tajne zadatke koje će morati odrađivati.

“Neno Pavinčić dolazi iz Rijeke gdje je televizijski voditelj. Neno je vesela osoba koja uživa u društvu svojih prijatelja. Okušao se i u glazbenim vodama, a svoju djevojku Antonelu Malis je zaprosio na riječkim stepenicama. Neno je bio i voditelj RTL-ovog kviza Veto te prve sezone Big Brothera zajedno uz Dariu Knez. U Kući će mu najviše nedostajati njegova zaručnica Antonela koju bi ujedno da može i poveo sa sobom u najpoznatiju kuću na svijetu”, navodi se u njegovom profilu na službenim stranicama Big Brothera.

Osim njega, još je dvoje stanara Big Brother kuće s riječkog područja…

usenik25-godišnja Katja Usenik također dolazi iz Rijeke, a bavi se trgovinom fitness opreme i sportske prehrane. Katja se ne plaši ničega, a za sudjelovanje u najpopularnijem showu na svijetu se odlučila jer joj je to, kako kaže, zabavan izazov i ne događa se dva put u životu. Ako pobijedi, Katja će novce potrošiti na putovanja i drage ljude, a ima i plan kako doći do pobjede, no ne želi ga otkriti. Budući da za sebe kaže da je uvijek optimistična i da zrači ‘pozitivom, s tom osobinom će se, otkriva i isticati u odnosu na druge stanare. Najhrabrija stvar koju je Katja u životu napravila bila je ta da odselila u Pariz s 18 godina. U Kući će je najlakše izbaciti iz takta nepridržavanje pravila od strane drugih stanara, navodi RTL.culinovic

Rijeku će predstavljati i 24-godišnji Fabio Čulinović koji je kao dijete maštao o tome da postane glumac. Trenutno radi kao konobar, a plaši se neuspjeha i dosade. Sudjelovat u Big Brotheru odlučio je jer želi napraviti, kako kaže, nešto čega se plaši, a i smatra da će mu to iskustvo otvoriti vrata za dalje.Ako pobijedi Fabio će novac uložiti u daljnju izgradnju sebe i svojih planova, a do pobjede misli doći tako što će biti jednostavan. Ipak, u Kući će mu nedostajati sloboda kretanja, a iz takta bi ga mogli izbaciti stanari koji lažu, prevrtljivi su i dvolični, otkriva se u njegovom profilu.