Povežite se s nama

Crna kronika

Riječanin ostao bez 5.500 eura nakon online prijevare

Objavljeno

na
Policija je zaprimila prijavu o počinjenju kaznenog djela prijevare na štetu 30-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Naime, oštećeni se bavi računalnom izradom fotografija i svoje radove objavljuje na internetskoj stranici, a pred nekoliko dana javila mu se nepoznata muška osoba zainteresirana za njihovu kupnju. Nakon kratkog razgovora na toj internetskoj stranici,  nepoznati muškarac ga je zatražio da nastave komunicirati putem mobilne aplikacije što je oštećeni i učinio.

Potom je muškarac oštećenog zatražio da se registrira na jednu stranicu te uplati određeni novčani iznos kako bi mogao legitimno prodavati svoje fotografije. Oštećenik je na daljnje tražene kupovao kripto novac te ga uplaćivao na blagajnu jedne internetske stranice, no kad je uvidio da je potrebno uplatiti još novca shvatio je da je prevaren te je događaj prijavio policiji.

Materijalno je oštećen 30-godišnji hrvatski državljanin za oko 5500 eura.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže