Povežite se s nama

Crna kronika

Riječanin poslan u zatvor nakon što ga je interventna uhvatila u vožnji bez važeće dozvole

Objavljeno

na

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom poradi sumnje da je ostvario obilježja više prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti pometa na cestama.

Riječ je o osobi, inače recidivistu u počinjenju prekršaja, kojega su u ponedjeljak, 28. studenoga, oko 16.30 sati u ulici Franje Kresnika u Rijeci zaustavili pripadnici interventne policije (JSIP) dok je upravljao osobnim vozilom marke Peugeot, riječkih registracijskih oznaka.

Provjerom je utvrđeno da nema vozačku dozvolu, odnosno, da vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje i u vrijeme važeće zabrane upravljanja. Naime, rješenjem nadležnog suda zabrana upravljanja vozilom „B“ kategorije mu je izrečena na rok od godinu dana u razdoblju od 13. rujna 2022. do 13. rujna sljedeće 2023. godine.

Kako je i ovaj put 32-godišnjak prekršio određenu mjeru, uz optužni prijedlog je jučer doveden u nadležni Općinski sud koji mu je u prekršajnom postupku odredio jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 40 dana i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima svih kategorija.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram