Povežite se s nama

Crna kronika

Riječaninu u stanu pronađena konoplja, kokain i psilocibin

Objavljeno

na


Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom radi sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

Riječ je osumnjičeniku kojim je jučer, tijekom pretrage doma, prostorija i vozila kojima se koristi u Rijeci, pronađeno 588 grama konoplje, 23 grama kokaina, droga psilocibin u manjoj količini i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Završetkom istraživanja zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Osim navedenog, utvrđeno je da nema regulirano boravište te je prekršajno sankcioniran u skladu sa Zakonom o prebivalištu.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže