Povežite se s nama

Crna kronika

Riječaninu u stanu pronađena konoplja, kokain i psilocibin

Objavljeno

na


Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom radi sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

Riječ je osumnjičeniku kojim je jučer, tijekom pretrage doma, prostorija i vozila kojima se koristi u Rijeci, pronađeno 588 grama konoplje, 23 grama kokaina, droga psilocibin u manjoj količini i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Završetkom istraživanja zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Osim navedenog, utvrđeno je da nema regulirano boravište te je prekršajno sankcioniran u skladu sa Zakonom o prebivalištu.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram