Povežite se s nama

Mozaik

Riječanka Maja lovila nagradu od 40.000 eura u Superpotjeri

Objavljeno

na
Gledatelji večerašnje iznimno gledane Superpotjere na HRT-u imali su priliku gledati Riječanku Maju Bulatović kako lovi veliku nagradu od 40.000 eura sa svega pet sekundi prednosti, a s druge strane nalazilo se svih pet lovaca.

Prije toga Maja je točno odgovorila na svih pet postavljenih uvodnih pitanja te je uoči iznošenja ponude imala na kontu 2.500 eura za početnu ponudu.

U jednom je trenutku Maja imala 15-ak sekundi prednosti te je čak i sjekla pitanja, no to se ipak izgubilo s više netočnih odgovora. U konačnici je izgubila utrku s deset sekundi zaostatka.

Lovci su joj ipak čestitali na dobroj igri, kao i voditelj. “Ja mislim da vi možete punog srca izaći iz studija, pokazali ste se izvrsnom. Više sreće drugi puta”, poručio joj je Joško Lokas.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram