Povežite se s nama


Anita Pokrivač ovih je dana snimila kampanju za cruise kolekciju SS16 s prelijepom Riječankom Nikolinom Miletić u glavnoj ulozi.

Ljeto kao najljepše godišnje doba te sunce i more i ove sezone poslužili su Aniti Pokrivač kao inspiracija za snimanje kampanje za crusie kolekciju, a kao savršena kulisa prave ljetne priče poslužilo je mjesto Lovrečina na Braču, kraj Postira.

Sve čari mirne uvale, ljetne žege i raznolike palete boja, intimnog popodneva s prijateljima ili gutljaja jutarnje kave u hladovini masline satkane su u novoj crusie kolekciji koja poziva na dugo izležavanje na plaži te budi tople ljetne noći.

Kolekcija je namijenjena romantičarkama koje obožavaju lagane ljetne materijale i nježan ljetni povjetarac, prekrasnu paletu boja mora i sutona, chic detalje poput volana i ultra modernog kroja, romantičarkama koje vole ljepotu života, a koje je savršeno utjelovila prekrasna Nikolina Miletić.

„Cruise nova kolekcija donosi sve ono što je potrebno jednoj ženi za odmor iz snova… Čipkani luksuzni kaftani, boho čipkane haljine za romantične ljetne večeri… Duge elegantne, ali nosive haljine od fine viskoze, haljine upečatljivih neon boja za plažu koje naglašavaju brončanu put. Vesele haljinice ljetnog uzorka za izlaske, te neizostavan pasent haljinice mama i kćer.

Naglasak je na otvorenim ramenima, što je neizostavan trend ovog ljeta. Zapravo, kolekcija je mali miks modela, zamišljenih za svako doba dana provedeno na moru, sve ono što i ja osobno želim imati tijekom najljepšeg godišnjeg doba“, naglasila je Anita Pokrivač iza koje se sada već nalazi zavidan broj kolekcija i nekoliko snimljenih kampanja.