Povežite se s nama


Studentica riječkog Filozofskog fakulteta Nina Kraljić, pobjednica je prvog izdanja glazbenog natjecanja The Voice – najljepši glas Hrvatske. U večerašnjoj finalnoj emisiji pobijedila je sa 194 319 glasova publike ispred TV ekrana ispred Matea Resmana, Marina Jurića Čivre i Jure Brkljače. Nakon 14 emisija ponajboljeg glazbenog show-a na malim ekranima Nina Kraljić je sasvim zasluženo svojim čarobnim glasom osvojila srca publike i ponijela laskavu titulu najljepšeg glasa Hrvatske.

Dvadesetdvogodišnja Nina je slovila kao jedan od favorita od samog početka emisije i niti u jednom nastupu nije razočarala svoje brojne fanove. U finalu je ponovo izvela pjesmu “Beneath Your Beautiful” kojem je na audiciji oduševila svog mentora Jacquesa Houdeka. S njim je kasnije otpjevala duet “Euphoria” da bi u superfinalu izvela makedonsku narodnu pjesmu “Zajdi zajdi” i pritom briljirala. Svojim je fantastičnim nastupima prepunim emocija kroz čitav show osvajala i struku i gledateljstvo te je njezina pobjeda za mnoge sasvim očekivana.

Nini zasigurno predstoji bogata glazbena karijera i nadamo se da će nas još dugo uveseljavati svojim pjevačkim nastupima.

Zanimljivo, u superfinalu joj je društvo pravio još jedan kolega s riječkog Sveučilišta Mateo Resman koji je zauzeo drugo mjesto u showu. Njemu također želimo mnogo uspjeha u daljnjoj karijeri.