Povežite se s nama

Mozaik

Riječanka Sara oduševila gledatelje Supertalenta trbušnim plesom uz sablje, ali ne i cijeli žiri

Objavljeno

naRiječka plesna scena i dalje nastavlja dominirati showom Supertalent na Novoj TV. Već dvije plesne skupine s četiri “da” izborile su mjesto u polufinalu, a RiS-u i Porto Ri-u također se pridružila pjevačica Elizabeth Zacero. U to društvo pokušala je ove nedjelje, 14. listopada, ući i 32-godišnja Riječanka Sara Saršon svojim trbušnim plesom.

“Naša sredina smatra trbušni ples vrlo neozbiljnim i laganim te se zbog nekih smanjila reputacija trbušnog plesa. Na pozornici se ipak vidi tko ima dugo obrazovanje i tko ulaže u sebe”, rekla je Sara prije izlaska pred publiku i žiri.

Njezin trbušni ples uključivao je sablje, što joj je kod nekih pomoglo da stekne bolji dojam, a nekima su upravo one zasmetale. Nakon svog nastupa publika ju je nagradila stajaćim ovacijama, a onda su uslijedili komentari članova žirija, koji su se podijelili na dvije strane.

Davor Bilman i Maja Šuput dali su Sari zeleno svjetlo, ali zato su joj Martina Tomčić i Janko Popović Volarić zamjerili lošu energiju koju je, prema njihovom mišljenju, slala tijekom i nakon nastupa te su joj rekli “ne”. Publika u studiju nije u potpunosti dijelila njihovo mišljenje te se moglo čuti njihovo negodovanje, a nisu izostali ni zvižduci.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram