Povežite se s namaPrije nekoliko dana započela je nova sezona kontroverznog reality showa Big Brother na RTL-u, a u kuću su kao stanarke ušle i dvije mlade Riječanke. Tina i Barbara Šegetin privukle su iznimno veliku pažnju samim svojim ulaskom u kuću, a ove je nedjelje navečer započeo i reality show Farma na Novoj TV.

Ni u tom slučaju Rijeka neće biti bez svojih predstavnika, odnosno predstavnica.

Prva je 35-godišnja Kristina Pilko Demirkiran. “Kristina je u slobodno vrijeme međunarodna sutkinja kickboxinga. Smatra da joj je ambicioznost i mana i vrlina.Na Farmu se prijavila zato što joj je zabavno činiti nemoguće. “Vjerujem da, kad ti život da limun, treba napraviti limunadu i cheesecake. I staviti ono malo meda na koji život ne računa”, objašnjava Kristina zašto želi živjeti na Farmi.”

“Kristina se voli brinuti o životinjama, te vjeruje da ljudi mogu mnogo dobroga naučiti od njih. Na Farmi će joj nedostajati njezin pas Roko, dok tehnologiju uopće niti ne spominje. Ako Kristina postane Gazda na Farmi, bit će poštena i stroga. Vrijednima će peći kolače, a neposlušne će sankcionirati. Očekuje dobru zabavu i novo znanje”, navodi se u njezinom profilu.

Tu je i 54-godišnja Miriam Pribanić iz Bakarca…

“Miriam je vesela, optimistična i vrlo osjećajna. Najviše voli prirodu, a u slobodno vrijeme voli skupljati biljke i gljive. U Farmu se prijavila jer voli takav život.Od svih seoskih aktivnosti najviše voli brigu o životinjama. Na Farmi će joj najviše nedostajati njezina obitelj. Miriam očekuje pobjedu i vjeruje u sebe. Do pobjede će, smatra, doći radom i prilagođavanjem svim uvjetima. Ukoliko pobijedi, nagradni iznos bi potrošila na renoviranje svoje kuće.”