Povežite se s nama

Vijesti

Riječka Logista u društvu najboljih poslodavaca

Objavljeno

na

A1 Mobilcentar tvrtke Logista

Riječka tvrtka Logista je dobila nagradu Najbolji poslodavac, temeljem istraživanja kojeg provodi MojPosao, a kojim se ispituje u kojim je tvrtkama trenutačno najbolje raditi u Hrvatskoj. Riječ je o anonimnom istraživanju, a ocjenu zadovoljstva daju zaposlenici svake tvrtke, nakon čega se tvrtke s najboljim rezultatima proglašavaju najboljim poslodavcima. 

“Jako nas veseli ova nagrada, pogotovo zato jer dolazi temeljem ocjena naših zaposlenika. Ona je rezultat četverogodišnjeg rada, otkako provodimo ovo istraživanje. Cijeli menadžment pažljivo prati ocjene zaposlenika i poduzima akcije u vezi s njima. Svjesni smo da samo zadovoljni i angažirani zaposlenici mogu pridonijeti dugoročno održivom poslovanju. Ovo priznanje primamo u najizazovnijoj godini, što nam dodatno potvrđuje da smo na dobrom putu. Ogromno je veselje kada vas vlastiti zaposlenici proglase najboljim poslodavcem jer su upravo oni i temelj našeg uspjeha”, istaknula je Majda Medanić, voditeljica ljudskih resursa u Logisti. 

U upitniku Istraživanja zadovoljstva zaposlenika se ocjenjuje izazovnost radnih zadataka, lojalnost zaposlenika, organizacija rada, radni uvjeti, posvećenost poslu, osobni rast i razvoj, uključenost u donošenje odluka, međuljudski odnosi i komunikacija u tvrtki. Ove je godine u istraživanju sudjelovalo 48 tvrtki, od čega 42 posto srednjih, 33 posto malih, 15 posto velikih i tri posto mikro tvrtki. 

Uz Logistu, najbolji poslodavci u kategoriji srednjih tvrtki su Q agency i BORNFIGHT. Najbolji poslodavci u kategoriji velikih tvrtki su Infinum, dm-drogerie markt i Rimac Automobili, dok su najbolji u kategoriji malih tvrtki COBE, Ars Futura i Integracija od-do. 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže