Povežite se s nama

Crna kronika

Riječka policija kazneno prijavila 34-godišnjaka za provalu i dvije prijevare

Objavljeno

na

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje i kazneno prijavili 34-godišnjeg hrvatskog državljanina radi sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem, kao i nekoliko prijevara, stoji u priopćenju policije.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 34-godišnjak prošli ponedjeljak, 16. siječnja, provalio u obiteljsku kuću na području Zameta u Rijeci u vlasništvu 62-godišnje hrvatske državljanke i pri tom ništa nije otuđio.

Tijekom istraživanja je otkriveno kako je osumnjičeni 34-godišnjak osim navedenog kaznenog djela prošle godine počinio i dvije prijevare na štetu dviju hrvatskih državljanki. Naime, na internetu je objavio oglas s ponudom prodaje mobitela, a kada su mu se one javile za kupnju, ustupio im je svoj broj računa gdje su uplatile novac, međutim, mobitele im nije dostavio niti vratio novac. Tako ih je oštetio za više od 530 eura.

Po završetku istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 34-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, u priopćenju navodi policija.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram