Povežite se s nama

Crna kronika

Riječka policija napadače s Platka zasad tereti samo za drsko ponašanje

Objavljeno

na
Strašan slučaj s Platka nije bio dovoljan razlog da se napadači zadrže u pritvoru. Unatoč tome što je riječ o istreniranim borcima koji su premlatili troje ljudi tako da su završili u bolnici zasad su samo prekršajno prijavljeni i brzo pušteni na slobodu.

Policija je zasad trojac starosti 21 i 22 godine prijavila tek za remećenje javnog reda i mira. Konkretno, prijavili su ih da su počinili prekršaj iz čl. 6. Naročito drsko i nepristojno ponašanje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. zbog čega će, kako navodi PU primorsko-goranska, biti podneseni optužni prijedlozi nadležnom općinskom sudu. O prekršaju 21-godišnjeg vozača policija je dostavila i obavijest komunalnom redarstvu u čijoj je nadležnosti daljnje procesuiranje.

Kako neslužbeno doznajemo iz policije, čeka se kvalifikacija ozljeda kako bi se utvrdilo hoće li i za kakvo kazneno djelo biti prijavljena trojica istreniranih boraca koji su tukli HGSS-ovce i ženu na Platku. Iz policije kažu kako u ovom slučaju nije bilo ranijeg planiranja te da je to, uz to što se čekaju kvalifikacije ozljeda koje određuju težinu djela, razlog što su napadači na slobodi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram