Povežite se s nama

Vijesti

Riječka policija traži prijedloge lokacija za kontrolu brzine

Objavljeno

na
Policija poziva građane da od 1. do 10. lipnja  predlože lokacije na kojima smatraju potrebnim provesti nadzor brzine kretanja vozila na prometnicama na području Policijske uprave primorsko-goranske.

S naznakom  „Prijedlog lokacije nadzora brzine“,  građani u spomenutom vremenu mogu dostavljati svoje prijedloge na adresu elektroničke  pošte:  primorsko-goranska@policija.hr.

Zaprimljeni prijedlozi građana bit će razmotreni te će se izabrati pogodne lokacije za 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila koja će biti provedena 17./18. lipnja od 7.00 do 7.00 sati.

Akcija će se provesti na području svih policijskih uprava u RH i drugih zemalja Europske unije u sklopu ROADPOL-ovih aktivnosti.

Naime, nepropisna brzina, kao i brzina neprimjerena uvjetima stanju kolnika, jedan je od najčešćih uzroka prometnih nesreća i stradavanja u prometu.

Stoga policija poduzimanjem ove vrste akcija i u suradnji s građanima nastoji unaprijediti ukupno stanje sigurnosti prometa na cestama, a samim time smanjiti mogućnost nastanka prometnih nesreća, posebice onih s najtežim posljedicama.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram