Povežite se s nama

Vijesti

Riječka tržnica počela s radom, već prvog jutra nastale kolone na ulazima

Objavljeno

na

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL


Ponovno otvaranje tržnice naišlo je u protekla 24 sata na prilično brojne kritike, no očito je kako ipak ima i više nego dovoljno onih koji takvu odluku pozdravljaju.

U četvrtak ujutro riječke tržnice ponovno su u funkciji u ograničenom opsegu, a već tijekom prvog dana može se reći da je stvorena poprilična gužva i kolona ljudi na ulazima.

Započeli su s radom otvoreni dijelovi Centralne tržnice, Tržnice Brajda i Tržnice Zamet. Također, stvoreni su svi preduvjeti za rad ribarnica na riječkim tržnicama.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Sukladno naputcima nacionalnog Stožera civilne zaštite, na riječkim tržnicama počinje prodaja ribe, voća, povrća i sadnog materijala na način da se poštuju sve higijensko – sanitarne mjere koje su na snazi zbog sprječavanja širenja epidemije koronavirusom.

Kako bi se zadovoljile preventivne mjere koje propisuje nacionalni Stožer, prodaja je organizirana u smanjenom obimu i odvijat će se na dijelu već postojećih štandova, dok će se na Centralnoj tržnici prodaja odvijati i na tzv. adventskim kućicama koje su postavljene za ovu priliku.

Radno vrijeme Centralne tržnice, Tržnice Brajda i Tržnice Zamet je od 8.00 do 13.00 sati.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

U cilju provođenja svih mjera sprječavanja zaraze koronavirusom tržnice su ograđene zaštitnim ogradicama, a na punktovima koji služe za ulaz postavljena su dezinfekcijska sredstva. Zbog poštivanja mjere socijalne distance djelatnici Rijeka plus d.o.o. na ulazima u tržnice provodit će kontrolu broja kupaca kako se ne bi stvarale gužve.

Centralna tržnica podijeljena je u dvije zasebne cjeline. Ulaz u jednu cjelinu postavljen je iz smjera HNK Ivana pl. Zajca, odnosno iz Verdijeve ulice, a ulaz u drugu cjelinu iz smjera Rive Boduli, odnosno iz Zagrebačke ulice.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram