Povežite se s nama

Crna kronika

Riječki automehaničar uzeo pet auta na popravak, pa ih prisvojio i prodavao

Objavljeno

na

IlustracijaPolicijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela pronevjere i pronevjere u gospodarskom poslovanju.

Sumnjiči se da je tijekom 2020. godine kao vlasnik autoservisa na području Rijeke radi popravka preuzeo pet vozila tvrtke sa sjedištem na širem bakarskom području koje u dogovorenom roku nije popravio i vratio navedenoj tvrtki već je navedena vozila protupravno prisvojio. Osim toga, karoseriju jednog od preuzetih vozila je prodao tvrtki s područja Rijeke.

Također je utvrđeno da je 62-godišnji vlasnik tvrtke iz Šibenika tijekom 2021. godine, dogovorio s osumnjičenikom automehaničarske radove i za to mu isplatio predujam, a osumnjičenik radove nikad nije završio.

Počinjenim kaznenim djelom oštećene su tvrtke iz Šibenika i sa šireg bakarskog područja za oko 14 700 eura.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram