Povežite se s nama

Mozaik

Riječki band Whiteheads zamijećen i u Švicarskoj

Objavljeno

naRiječki band Whiteheads već neko vrijeme je prisutan na top listama u Hrvatskoj, no njihova pjesma Ordinary People sada je zapažena i u Švicarskoj. Lost Corriere degli italiani objavio je i čitav tekst pjesme šireći tako poruku o snazi i važnosti “običnih ljudi”, ističu iz benda.

Nakon što su tri thedna za redom bili bili prvi na top listi Radio Rijeke te drugi na Top 20 Hrvatskog radija, hit tjedna Radio Splita…, sastav čuvenog Davora Tolje, poznatog iz grupe Denis & Denis, širi se s pjesmom izvan Hrvatske, pa su tako nakon Italije, Amerike, Kanade i Finske, zamijećeni i u Švicarskoj,

Nije čudno što su pjesmu zapazili Talijani budući da u svojevrsnom band aidu sudjeluju i pjevačica senegalskog porijekla Awa Fall iz Bergama te Ermanno Fabbri, pjevač i gitarist iz Milana.
U pjesmi koju su napisali Ivan Krševan Komnenović i Ivo Šćepanović, nastupa i Marko Tolja.
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže