Povežite se s nama

Sport

Riječki boksač Cetinić slavio kao hrvatski reprezentativac protiv Talijana

Objavljeno

na
Hrvatska amaterska boksačka reprezetancija je u Splitu upisala vrlo vrijednu pobjedu 12-4 nad reprezentacijom Italije sastavljenom od boksača na koje naši susjedi računaju u olimpijskom ciklusu do Pariza 2024.

Naši reprezentativci pobijedili su u šest od osam mečeva ukupnim rezultatom 12-4 i azzurrima su na Gripama prepustili bodove u samo dva meča. Odlične su testove za olimpijske kvalifikacije imale naše najbolje boksačice, Nikolina Ćaćić i Marija Malenica, otvorile su reprezentativni susret sigurnim pobjedama, a njihovim putem sjajno su nastavili Mamić i Jelačić, te na kraju Cetinić i Veočić.

Velika reprezentativna pobjeda i puno razloga za zadovoljstvo izbornika Dorijana Čalića, pogotovo što Talijani nisu doveli protivnike u najtežim kategorijama u kojima Hrvatska ima svoje najjače adute koji konkuriraju za Tokio (Plantić, Filipi, Milun…).

Kao što je spomenuto, doprinos ukupnoj pobjedi dao je i riječki boksač.

Kategorija do 69 kg:  Petar Cetinić (Rijeka) – Luca De Chiara 2-0

Bivši hrvatski prvak, neumorni Riječanin Cetinić borio se s talijanskom nadom, prvakom za mlađe seniore De Chiarom. Cetinić je otpočetka koristio visinu i duže ruke, puno se kretao i radio, a Talijan je pokušavao odgovarati hitrim ulascima u klinč i brzim serijama. Cetinić je najbolje odboksao treću rundu, kretao se sve bolje, sve više njegovih pokušaja je prolazilo i zasluženo je donio nove, pobjedničke bodove Hrvatskoj.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže