Povežite se s nama

Sport

Riječki boksač Ramljak poražen u prvom meču na Europskom prvenstvu U-22 u Poreču

Objavljeno

na
Drugog dana borbi na Europskom prvenstvu seniora i seniorki U-22 u Poreču Hrvatska je ostala bez dva predstavnika u daljnjem natjecanju.

Na EP U-22 debitirala su dvojica naših srčanih, ali nedovoljno iskusnih boksača, teškaši Marko Ramljak i Jan Morović i u početnim borbama u ždrijebu obojica su naletjeli na kvalitetnije i iskusnije suparnike, favorite za najviše postolje, koji su znali kazniti nedostatak vrhunskih mečeva naših mladih prvaka i reprezentativaca.

Riječanin Marko Ramljak u kategoriji do 86 kg oprostio se od Europskog prvenstva U-22 u Poreču porazom u 1. kolu od jednog od favorita kategorije, Talijana Domenica Vinciguerre!

Ramljak, debitant na međunarodnoj sceni uopće, bez mečeva i iskustva u najjačoj konkurenciji, od talijanskog je prvaka izgubio jednoglasnom odlukom sudaca, ali u žestokoj borbi, možda i s najviše razmjena udaraca u dosadašnjem dijelu prvenstva!

Srčani, beskrajno hrabri mladi Riječanin neustrašivo se upustio u otvoreni okršaj s talijanskim teškašem, padale su teške razmjene udaraca, a iskusniji Talijan uspio je plasirati preciznije serije i osigurati bodovnu prednost.

Nemilosrdna borba, u kojoj se borci nisu štedjeli, uzela je danak neiskusnom Ramljaku u drugoj rundi kada je primio udarac za brojanje, pa u trećoj rundi kada je neoprezno naletio na lukavi aperkat Talijana, a Ramljak se do kraja mučio i s ozljedom oka.

Svaka čast Marku Ramljaku na bespoštednom nastupu, nije se predavao do kraja i tražio je udarac za veliki preokret protiv talijanskog prvaka, poručili su iz boksačkog saveza.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže