Povežite se s nama

Sport

Riječki boksač Ramljak poražen u prvom meču na Europskom prvenstvu U-22 u Poreču

Objavljeno

na


Drugog dana borbi na Europskom prvenstvu seniora i seniorki U-22 u Poreču Hrvatska je ostala bez dva predstavnika u daljnjem natjecanju.

Na EP U-22 debitirala su dvojica naših srčanih, ali nedovoljno iskusnih boksača, teškaši Marko Ramljak i Jan Morović i u početnim borbama u ždrijebu obojica su naletjeli na kvalitetnije i iskusnije suparnike, favorite za najviše postolje, koji su znali kazniti nedostatak vrhunskih mečeva naših mladih prvaka i reprezentativaca.

Riječanin Marko Ramljak u kategoriji do 86 kg oprostio se od Europskog prvenstva U-22 u Poreču porazom u 1. kolu od jednog od favorita kategorije, Talijana Domenica Vinciguerre!

Ramljak, debitant na međunarodnoj sceni uopće, bez mečeva i iskustva u najjačoj konkurenciji, od talijanskog je prvaka izgubio jednoglasnom odlukom sudaca, ali u žestokoj borbi, možda i s najviše razmjena udaraca u dosadašnjem dijelu prvenstva!

Srčani, beskrajno hrabri mladi Riječanin neustrašivo se upustio u otvoreni okršaj s talijanskim teškašem, padale su teške razmjene udaraca, a iskusniji Talijan uspio je plasirati preciznije serije i osigurati bodovnu prednost.

Nemilosrdna borba, u kojoj se borci nisu štedjeli, uzela je danak neiskusnom Ramljaku u drugoj rundi kada je primio udarac za brojanje, pa u trećoj rundi kada je neoprezno naletio na lukavi aperkat Talijana, a Ramljak se do kraja mučio i s ozljedom oka.

Svaka čast Marku Ramljaku na bespoštednom nastupu, nije se predavao do kraja i tražio je udarac za veliki preokret protiv talijanskog prvaka, poručili su iz boksačkog saveza.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže