Povežite se s nama

Sport

Riječki boksači najuspješniji u 2. kolu 1. Hrvatske boksačke lige

Objavljeno

na
U Boksačkom centru Zagreb na Velesajmu, u organizaciji Zagrebačkog boksačkog saveza i uz poštivanje svih epidemioloških mjera, uz primjeran odaziv klubova (gotovo 140 boksačica i boksača iz 50-tak klubova iz cijele Hrvatske i gotovo 70 mečeva), te  iznenađujuće kvalitetan boks s obzirom na uvjete i mjere u kojima većina klubova mora trenirati, održano je više nego uspjelo drugo kolo 1. Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi.

Zbog velikog broja prijavljenih mečeva borbe su se paralelno odvijale na dva ringa, a boksači su pokazali zavidan stupanj pripremljenosti i motiviranosti što je rezultiralo uzbudljivim i jako dobrim dvobojima. Posebnu draž natjecanju dali su nastupi reprezentativaca.

Petar Cetinić (Rijeka), brončani s državnog prvenstva i prošlogodišnji prvak Hrvatske u kategoriji 69 kg pružio je odličan meč protiv aktualnog prvaka Filipa Kolara (Čakovec) i pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca. Meč je u skladu s reputacijom obojice vrlo kvalitetnih boksača bio na razini borbe za titulu prvaka.

Uvjerljiv je bio i državni prvak Diego Mamić (Pula, 60 kg), kao i Gabrijel Veočić (Brod) u kategoriji 75 kg, te Matej Uremović (Rijeka) u poluteškoj kategoriji (81 kg).

Boksači Rijeke (Petar Cetinić, Ramon Ferati, Matej Uremović, Mateo Pejić i Daniel Merkel) ujedno su bili i najuspješniji klub drugog kola 1. HBL.

Čestitamo i svim klubovima i boksačima i njihovim trenerima iz cijele Hrvatske koji nisu žalili truda da u otežanim uvjetima dođu na natjecanje i koji su konkretno, u ringu, pokazali koliko im znače i trebaju kvalitetni boksački mečevi, poručili su iz Boksačkog saveza.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže