Povežite se s nama

Sport

Riječki boksači najuspješniji u 2. kolu 1. Hrvatske boksačke lige

Objavljeno

na
U Boksačkom centru Zagreb na Velesajmu, u organizaciji Zagrebačkog boksačkog saveza i uz poštivanje svih epidemioloških mjera, uz primjeran odaziv klubova (gotovo 140 boksačica i boksača iz 50-tak klubova iz cijele Hrvatske i gotovo 70 mečeva), te  iznenađujuće kvalitetan boks s obzirom na uvjete i mjere u kojima većina klubova mora trenirati, održano je više nego uspjelo drugo kolo 1. Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi.

Zbog velikog broja prijavljenih mečeva borbe su se paralelno odvijale na dva ringa, a boksači su pokazali zavidan stupanj pripremljenosti i motiviranosti što je rezultiralo uzbudljivim i jako dobrim dvobojima. Posebnu draž natjecanju dali su nastupi reprezentativaca.

Petar Cetinić (Rijeka), brončani s državnog prvenstva i prošlogodišnji prvak Hrvatske u kategoriji 69 kg pružio je odličan meč protiv aktualnog prvaka Filipa Kolara (Čakovec) i pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca. Meč je u skladu s reputacijom obojice vrlo kvalitetnih boksača bio na razini borbe za titulu prvaka.

Uvjerljiv je bio i državni prvak Diego Mamić (Pula, 60 kg), kao i Gabrijel Veočić (Brod) u kategoriji 75 kg, te Matej Uremović (Rijeka) u poluteškoj kategoriji (81 kg).

Boksači Rijeke (Petar Cetinić, Ramon Ferati, Matej Uremović, Mateo Pejić i Daniel Merkel) ujedno su bili i najuspješniji klub drugog kola 1. HBL.

Čestitamo i svim klubovima i boksačima i njihovim trenerima iz cijele Hrvatske koji nisu žalili truda da u otežanim uvjetima dođu na natjecanje i koji su konkretno, u ringu, pokazali koliko im znače i trebaju kvalitetni boksački mečevi, poručili su iz Boksačkog saveza.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram