Povežite se s nama

Sport

Riječki boksači Uremović i Ramljak ovog mjeseca u duelu Hrvatska – Italija u Trstu

Objavljeno

na

Komadina, Ramljak, Uremović i HodakOd sljedećeg ponedjeljka 17. travnja do petka, 21. travnja 2023. u Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu održat će se zajedničke pripreme i sparinzi seniorske boksačke reprezentacije među kojima su i kandidati za Svjetsko prvenstvo u Taškentu (Uzbekistan) od 1. do 14. svibnja 2023. godine, te Europske igre u Krakowu (Poljska) krajem lipnja koje će biti kvalifikacijske za Olimpijske igre 2024. u Parizu.

Pripreme u Zagrebu završit će dual mečom reprezentacije Hrvatske s reprezentacijom Italije u subotu, 22. travnja 2023. u Trstu.

Izbornik seniora Kristijan Hodak na pripremama u Zagrebačkom boksačkom centru i za meč s Italijom računa na sljedeće kandidate u devet težinskih kategorija:

1.  (60 kg) – Patrik Licul (Pula), Luka Hrustić (Leonardo)

2.  (63.5 kg) – Filip Poturović (Nova Gradiška), Marin Jelačić (Pauk Split)

3.  (67 kg) – Fabijan Tomkić (Nokaut)

4.  (71 kg) – Petar Krešimir Knežević (Sv. Donat Zadar), Marijan Vujević (Grom Split)

5.  (75 kg) – Gabriel Debanić (Leona Zagreb)

6.  (80 kg) – Gabrijel Veočić (Brod), Damir Plantić (Salona)

7.  (86 kg) – Matej Uremović (Rijeka), Nikica Radonić (Split), Marko Ramljak (Rijeka), Ivan Đuka (Salona)

8.  (92 kg) – Marko Čalić (Pula), Marko Pratljačić (Osijek)

9.  (+92 kg) – Luka Pratljačić (Osijek), Marijan Brnić (Grom Split)

Na pripremama će uz izbornika Kristijana Hodaka biti treneri Franjo Kristić i Pero Veočić.  Pozvani su i mladi reprezentativci za sparingiranje i stjecanje iskustva:

(80 kg) – Maro Obrovac (Titan Gym)

(80 kg) – Petar Leskur (Grom Split)

(+92 kg) – Fran Hodak (Lokomotiva)

Na pripreme su bili pozvani, a nisu se u mogućnosti odazvati zbog zdravstvenog stanja ili iz drugih razloga Noa Ježek (75 kg, Titan Gym), Marko Zeljko (67 kg, Memento mori), Mladen Sobjeslavski (75 kg, Leonardo), kao ni prvak u superteškoj kategoriji Marko Milun (+92 kg, Leonardo) koji će se pripremati i sparingirati u profi-kampu Bakhodira Jalolova u Uzbekistanu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže