Povežite se s nama

Poznati i na mnogim natjecanjima uspješni riječki borac Dorijan Ilić, sin legende riječkog kickboxinga Borisa Ilića, vlasnik je novootvorenog “Bellator gyma” u kojem svakodnevno treniraju sportašice i sportaši – članovi i članice istoimenog riječkog kluba smještenog na Kantridi. Riječ je o 300m2 atraktivnog istovremeno i funkcionalnog prostora opremljenog svim potrebnim spravama i rekvizitima potrebnim za redoviti kvalitetan trening.

Posebno se izdvajaju tzv. individualni treninzi 1 na 1. Otvorenjem nove dvorane Rijeka se može ponositi s još jednim kvalitetnim sportskim objektom u kojem se stvaraju nove generacije talentiranih natjecatelja u različitim disciplinama borilačkih sportova. U razgovoru s vlasnikom Bellator gyma doznali smo da je interes za treninge velik, posebno za individualne treninge, kao i za kickboxing i MMA (rekreativno i profesionalno). Traženi su i tzv. funkcionalni treninzi, crossfit kao i booty camp te individualne pripreme sportaša bez obzira na vrstu sporta kojim se bave.

Svi koji se žele priključiti treninzima pozvani su slobodno doći, pogledati i nakon toga uključiti se. Prijave su moguće i putem Facebook stranice Bellator gyma.

Želja je da se što veći broj ljudi bavi rekreacijom i sportom te nauči više o borilačkim sportovima. Ponosno se naglašava i sve veći interes žena i djece te rekreativaca.

Posjet novoj dvorani iskoristili smo i za razgovor s vlasnikom, Dorijanom Ilićem, vrhunskim borcem koji se vraća borbama nakon teške ozljede (išijasa), koja ga je na gotovo dvije godine udaljila od treninga i mečeva, no kako sam ističe sada se vraća spreman i željan pobjeda. Do kraja godine u planu je najmanje jedan meč po K-1 ili MMA, a kako naglašava Ilić, godišnje ne želi odraditi više od tri do četiri borbe. Trenutno je u očekivanju tko će biti prvi protivnik, a do tada na rasporedu su svakodnevni treninzi, uhodavanje u lakšoj kategoriji te treninzi u parteru.