Povežite se s nama

Crna kronika

Riječki DORH ispitao Riječanina zbog dilanja marihuane, amfetamina i ecstasyja

Objavljeno

na




Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je 26. veljače, po primitku kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske protiv državljanina Republike Hrvatske (1987.) zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama iz članka 190. stavak 2. u vezi stavka 1. istoga članka Kaznenog zakona, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja okrivljenika.

Postoji osnovana sumnja da je 33-godišnjak 25. veljače 2021. u stanu u kojem neprijavljeno boravi u Rijeci, protivno članku 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, posjedovao radi daljnje prodaje drogu marihuanu u količini većoj od 4000 grama, drogu amfetamin zapakiranu u više od tisuću vrećica te više od 40 komada tableta droge ecstasy. Osnovano se sumnja da je okrivljenik od početka 2019. do 25. veljače 2021. na području Rijeke i okolice, prodavao drogu marihuanu i drogu amfetamin trećim osobama.

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke (članak 123. stavak 1. točka 2. Zakona o kaznenom postupku) i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (članak 123. stavak 1. točka 3. Zakona o kaznenom postupku).

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram