Povežite se s nama

Mozaik

Riječki glazbenik Zoran Majstorović nastupio u kvizu “Tko želi biti milijunaš?”

Objavljeno

na
Riječki, odnosno kastavski glazbenik Zoran Majstorović, kojeg se neki sjećaju još iz doba kad je bio član tada popularne grupe Teens, a danas je i umjetnički direktor festivala Porto Etno u sklopu Europske prijestolnice kulture, nastupio je u popularnom kvizu “Tko želi biti milijunaš?”.

Mjesto na stolici preko puta voditelja Tarika Filipovića izborio je tako što je najbrže kronološki poredao hrvatske predsjednika Tuđmana, Mesića, Josipovića i Milanovića.

Prvi prag prešao je očekivano brzo i bez ikakvih poteškoća. Džoker “nazovi” je iskoristio na pitanju “Hanni i Andreas Wenzel olimpijske su medalje osvajali za: A za republike, B za kraljevinu, C za veliko vojvodstvo, D za kneževinu”. Prijatelj Haris sugerirao mu je odgovor D, koji je bio točan te je donio Majstoroviću osam tisuća kuna.

Džoker “pitaj publiku” iskoristio je odmah na idućem pitanju za 16.000 kuna, a pitanje je bilo “Koji je rat vođen na pet kontinenata pa se smatra svjetskim ratom prije svjetskih ratova? A desetodnevni rat, B sedmogodišnji rat, C tridesetogodišnji rat, D stogodišnji rat”. 40 posto publike je bilo za odgovor C, 29 posto B, 18 posto A i 13 posto D. Mislio je zatim iskoristiti i džoker “pola-pola”, od čega je ipak odustao te je odabrao odgovor C, ali točan odgovor je bio B sedmogodišnji rat.

Majstorović je tako natjecanju u kvizu završio s osvojenih tisuću kuna.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram