Povežite se s nama

Vijesti

Riječki HGSS-ovci na Platku vježbali spašavanje sa žičare

Objavljeno

na
Ovog mjeseca članovi HGSS Stanice Rijeka odradili su redovnu godišnju staničnu vježbu spašavanja sa žičare.

Vježba je odrađena na novoj žičari ”Radeševo 2” na Platku, kao sastavni dio pripreme za nadolazeće dežurstvo članova na skijalištu Platak.

U okviru prvog dijela vježbe odradile su se prezentacije različitih tehnika spašavanja, nakon čega su članovi pojedinačno izvršili praktičnu simulaciju spašavanja sa žičare.

Vježba spašavanja sa žičare je jedna od 5 obaveznih godišnjih vježbi HGSS stanice Rijeka te služi za ponavljanje i usavršavanje znanja gorskih spašavatelja, međutim, istovremeno se obrazuju i pripravnici stanice koji su trenutno u tijeku školovanja za gorske spašavatelje. Na ovoj vježbi su sudjelovali i potencijalni novi članovi stanice, kojima su prezentirane osnove tehnika spašavanja sa žičare.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže