Povežite se s nama

Vijesti

Riječki HGSS u dvodnevnoj akciji spasio psa koji je pao u provaliju blizu Brseča

Objavljeno

na


Riječka stanica HGSS-a izvijestila je o dvodnevnoj akciji spašavanja psa koji je upao u provaliju u zaleđu Brseča.

“Poziv u pomoć zaprimamo u nedjelju 21.4. oko 12:00 sati. Saznajemo da se radi o škotskom ovčaru koji se, tijekom šetnje sa vlasnikom, odvojio na izrazito nepristupačan i težak teren na području Sisola nakon čega se više nije mogao vratiti, a vlasnik do njega nije mogao pristupiti.

Prvog dana na teren izlazi 6 članova HGSS stanice Rijeka, koji neuspješno pokušavaju locirati psa iz dva različita pristupna smjera. Spuštanjem mraka obustavlja se intervencija prvog dana.

Drugog dana intervencije na teren izlazi 7 članova koji nakon uspješnog lociranja škotskog ovčara vrše tehničke pripreme za pristup i podizanje psa na sigurno. Obzirom da se pas nalazio na dnu strme jaruge, u ovoj su se intervenciji koristila užeta te sustavi za podizanje. Intervencija je uspješno privedena svome kraju nakon što je pas Tomi neozljeđen vraćen svome vlasniku.

Time je ova dvodnevna akcija završila u ponedjeljak oko 18:00 sati”, izvijestili su iz HGSS-a.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže