Povežite se s nama

Sport

Riječki karneval ove godine bez Carnival Snowboard Sessiona

Objavljeno

naGat Karoline Riječke trebao je tijekom prve polovice veljače ugostiti 12. po redu izdanje Carnival Snowboard Sessiona, no organizatori su ipak bili primorani odustati i otkazati ovogodišnju manifestaciju. Iznadprosječne temperature za ovo doba godine bile su im ipak nepremostiv problem.

“Ovo, za mnoge kultno natjecanje, jedinstveno po svojoj snježnoj stazi koja se nalazi tek nekoliko metara od mora, preskočit će svoje 12. izdanje zbog izvanrednih, toplih vremenskih uvjeta i nedostatka snijega bez kojega nema bordanja na našem omiljenom Gatu.

U naših 13 godina, preskočili smo samo jedno izdanje natjecanja – također zbog nedostatka snijega – a mediteranska nas je klima opet pomalo iznevjerila te smo bili primorani donijeti ovakvu odluku. Otkako smo je podijelili s našim gostima snowboarderima, ne prestaju nam pristizati tužni komentari, zbog kojih ćemo nastaviti s našim natjecanjem i opet donijeti 200 kubika snijega na Gatu, i to prvom prilikom kada nam to vremenske prilike dozvole.

Nadamo se već iduće godine.

Ostaje žal što Carnival Snowboard Session neće upotpuniti bogat riječki (sub)kulturni program u godini kada je naš grad Europska prijestolnica kulture, no sigurni smo kako ćemo se iduće godine vratiti još atraktivnijii s još boljom stazom, još više snijega i vozača iz čitave Europe i svijeta koji će upotpuniti naš događaj, koji još od svog desetog izdanja spada u najdugovječnija urbana snowboarding natjecanja na svijetu”, poručili su organizatori.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram