Povežite se s nama

Mozaik

Riječki koncert koji se ne propušta – Fit slavi 40 godina u Exportu

Objavljeno

na
Fit bez ikakve dvojbe spada među kultne riječke bendove, a nedavno su obilježili punih 40 godina otkako su počeli zajedno svirati. Tu svoju veliku obljetnicu ove jeseni proslavit će vrhunskim koncertom koji će se 04.11.2023. s početkom u 20 sati održati u Exportu.

Bit će to ujedno i koncertna promocija najprodavanijeg albuma ove godine u Hrvatskoj, albuma”Best of… 40 godina” grupe Fit.

Nakon preko tri godine koncertne šutnje grupa Fit ponovo svira svoje najljepše pjesme uživo. U obljetničkoj godini moći ćete čuti pjesme koje su nastajale kroz čitavu njihovu karijeru. Kao mačka, Zaboravit ću sve, Rijeka, Telefon, Ne mogu bez nje, Rock’n’roll je kriv za sve i mnoge druge pjesme obilježile su lijepe trenutke mnogih od nas.

Ulaznice su u pretprodaji u Dallas Music Shopu po cijeni od 15 eura i 30 eura VIP.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže