Povežite se s nama

Vijesti

Riječki SDP donirao Socijalnoj samoposluzi namirnice vrijedne 1.500 eura

Objavljeno

na


U petak, 22. prosinca 2023. godine, u 9.30 sati održana je primopredaja tradicionalne donacije namirnica u vrijednosti 1500 EUR koje je Gradska organizacija SDP-a Rijeka na čelu sa predsjednikom Markom Filipovićem i potpredsjednicom Sandrom Krpan, uručila Socijalnoj samoposluzi „Kruh sv. Elizabete“ na Brajdi.

Ovim putem ujedno pozivamo i sve članove i simpatizere SDP-a da se i osobno ove godine odluče na pomoć organizacijama koje brinu o ljudima u potrebi. Živimo u vremenu koje je za mnoge naše sugrađane teško i u kojem se mnoge obitelji susreću s problemom siromaštva ili životom na granici siromaštva. Solidarnost je zato potrebnija no ikada, navodi se u priopćenju.

SDP-ova donacija Socijalnoj samoposluzi čin je pomaganja, ali i pokušaj skretanja pažnje na važnost zajedništva, uzajamnosti i empatije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže