Povežite se s nama

Vijesti

Riječki SDP-ovci donirali namirnice vrijedne 10.000 kuna Socijalnoj samoposluzi

Objavljeno

na


U četvrtak u Socijalnoj samoposluzi „Kruh Sv. Elizabete“ održala se primopredaja tradicionalne donacije namirnica u vrijednosti 10.000 kuna koje je uručila Gradska organizacija SDP-a Rijeka.

Pozivamo i sve članove i simpatizere SDP-a da se i osobno ove godine odluče na doniranje pomoći organizacijama koje brinu o ljudima u potrebi. Živimo u vremenu koje je za mnoge naše sugrađane teško i u kojem se mnoge obitelji susreću s problemom siromaštva ili životom na granici siromaštva. Solidarnost je zato potrebnija no ikada, a ljudska ruka pomoći i suosjećanja važnija je od sjaja i raskoši blagdana.

Ovim činom želimo potaknuti i druge da osjećaj svečanosti i obiteljskog zajedništva, koji je u ovo blagdansko vrijeme snažno prisutan u svima, prošire i dalje, njeguju i u budućnosti, i to prema mnogim onim ljudima koji im nisu osobno poznati, ljudima koje mogu dirnuti svojom pažnjom i kojima mogu pomoći da barem ove blagdanske dane, a onda i dane koji slijede, provedu u toplini i sigurnosti.

Ova donacija Socijalnoj samoposluzi čin je pomaganja, ali i pokušaj skretanja pažnje na važnost zajedništva, uzajamnosti i empatije”, poručuju riječki SDP-ovci.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže