Povežite se s nama

Vijesti

Riječki SDP predložio da Obersnel bude kandidat za saborskog zastupnika

Objavljeno

na

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Hoće li riječki gradonačelnik Vojko Obersnel nešto manje od preostalih godinu mandata na toj funkciji istovremeno biti i saborski zastupnik? Ako se pita Gradski odbor SDP-a u Rijeci to je itekako moguće.

U utorak navečer održana sjednica Gradskog odbora SDP-a Rijeke na kojoj su se dogovarali o imenima koje će predložiti za svoje kandidate za izbornu listu SDP-a za osmu izbornu jedinicu koja obuhvaća Istru i Rijeku. Među kandidatima se našao i gradonačelnik Vojko Obersnel koji je dobio podršku gradske organizacije SDP-a.

Gradski odbor podržao je sljedeće osobe: Erik Fabijanić, Sandra Krpan, Vojko Obersnel, Walter Volk, Aleksandar Bulog, Željko Jovanović, Gordana Saršon, Romana Jerković, Sanja Tamarut, Ozren Gruičić i Robert Urek.

Spomenimo i kako Obersnel do sada nije bio zainteresiran za poziciju saborskog zastupnika, no čini se kako je sad možda promijenio mišljenje te se odlučio upustiti u izbornu utrku na parlamentarnoj razini. Konačnu odluku o listama tek u narednim danima moraju donijeti predsjednik SDP-a Davor Bernardić i glavni odbor SDP-a.

Primorsko – goranski župan Zlatko Komadina bit će nositelj Restart koalicije u sedmoj izbornoj jedinici.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram