Povežite se s nama

Mozaik

Riječki srednjoškolci se neće gađati brašnom, na Korzu imaju humanitarnu prodaju palačinki

Objavljeno

na

IlustracijaUčenici smjera Dizajner unutrašnje arhitekture Građevinske tehničke škole Rijeka sa svojim nastavnicima, tradicionalno organiziraju akciju Dizajneri časte, koja će se održati na riječkom Korzu u četvrtak, 19. svibnja od 10 do 17 sati. Sav prihod od prodaje palačinki donirat će se Udruzi U.Z.O.R.

Akcija se održava u povodu završetka još jedne školske godine, a poziva maturante na drugačiji način zabave, umjesto popularnog gađanja brašnom.

“Ove godine uvodimo novinu te će svi posjetitelji štanda na Korzu, uz palačinke, moći odabrati proizvode Učeničke zadruge Skica. Akcija je humanitarnog karaktera te svake godine ostvarujemo suradnju s udrugom kojoj se donira novac prikupljen od prodaje.

Ovogodišnjom akcijom željeli smo stavili u fokus važnost zaštite ranjivih skupina, žrtava obiteljskoga nasilja, kojima se bavi riječka udruga U.Z.O.R. Zahvalni smo što su se odazvali pozivu, a na našem štandu možete pronaći njihove promo materijale i tako dodatno podržati njihov rad. Pozivamo sve šetače na Korzu da u četvrtak, 19.5. od 10 do 17 sati, zastanu na našem slatkom štandu jer: “Palačinka po tavi klizi, za udrugu U.Z.O.R. zagrizi!”, poručuju riječki srednjoškolci.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram