Povežite se s nama

Vijesti

Riječki student ekonomije Dorian Antešić pobijedio u natjecanju “Hrvatska pamet Hrvatskoj 2019.”

Objavljeno

na
Dorian Antešić, student 1. godine diplomskog studija Poslovna ekonomija, smjer Financije i bankarstvo kao jedini predstavnik Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci sudjelovao je i pobijedio u završnici nacionalnog natjecanja u studentskim razvojnim projektima “Hrvatska pamet Hrvatskoj 2019.”, koje organiziraju Večernji list i Poslovni dnevnik.

U završnici je bilo 9 finalista od kojih su 7 bila s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, 1 sa Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta i  Dorian s Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

Pobijedio je u kategoriji ”Financijaš” svojim projektom “Stoik – Studentski investicijski fond”, za koji je i nagrađen s 10 tisuća kuna.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram