Povežite se s nama

Koliko li smo se puta zapitali koji se sve eventi događaju u našem gradu i okolici ili kamo izaći za vikend, a na internetu smo odgovore na ta i slična pitanja morali nalaziti pretragom mnoštva stranica. Da bi riješili taj problem, marljivi riječki studenti Veleučilišta u Rijeci, pod vodstvom Josipa Bugarije, osmislili su i izradili novo web odredište za pregled i izradu događaja, Noyrem.

Noyrem je nova mrežna platforma na kojoj korisnici mogu istražiti događanja u svom gradu, okolici i drugim mjestima ili napraviti neki svoj događaj.

Pronalaženje događaja na Noyremu vrlo je jednostavno, odabirom lokacije događaji se prikazuju na interaktivnoj karti. Svi korisnici mogu vidjeti događaje, a korisnici koji su prijavljeni sa svojim Facebook profilima mogu jednostavnim koracima i potpuno besplatno stvarati nove događaje puput koncerata, festivala, sportskih događaja i drugih vrsta događaja. Uz događaje korisnici također mogu mogu izraditi i nekretnine, kao što su apartmani i ugostiteljski objekti.

Noyrem je prilagođen za rad kako na stolnim i prijenosnim računalima, tako i na mobilnim uređajima. U skoroj budućnosti dolazi i Android aplikacija koja će omogućiti brži pristup na mobilnim uređajima.

Službenu web stranicu na kojoj se servis nalazi možete pronaći OVDJE. Noyrem je s radom započeo danas, a mi se nadamo da će ovaj proizvod riječkih studenata zaživjeti i osvojiti globalno tržište.