Povežite se s nama

Fiuman Plus

Riječki studio organizirao vjenčanje medvjedića u Gorskom kotaru

Objavljeno

na
Vjenčanje je izuzetan dan u životu svih mladenaca, a svadbena svečanost je kruna tog lijepog događaja koji žele podijeliti s dragim ljudima, ističe u uvodu svog priopćenja riječki studio Noi Due:

Na žalost, pandemija je uskratila naš lijepi posao – planiranje i organiziranje vjenčanja, a mladencima njihovu svečanost.

Nedostaje nam radost planiranja, osmjesi na licima, uzbuđenja među sudionicima, kreativnost, inspiracija, mašta bez granica! 

U ovim neizvjesnim i pomalo teškim vremenima započeli smo jedan veseli projekt, vjenčanje plišanih medvjedića, kojim želimo razveseliti prijatelje i poznanike. 

Oduvijek medvjedići izmamljuju osmjeh i nježnost kod male djece, ali i odraslih. I mali i veliki bili su svjedoci naših odrastanja, grlili nas i tješili na tom putu.

S velikim veseljem prionuli smo planiranju i organizaciji vjenčanja Uršule i Bernia. 

Uršula i Berni imali su pune šape posla! Izabrali su pozivnice slatki menu, torte i kolače, darove za svoje plišane goste, cvijeće, vjenčanicu, odijelo, leptir mašnu i ostale važne detalje poput fotografa i snimatelja koji će zabilježiti njihov čarobni dan. 

Svaki dio naše lijepe zemlje može biti predivna scenografija za vjenčanja. Za Uršulu i Bernia izabrali smo šumu Gorskog kotara. Jer gdje bi medvjedići željeli imati svoje vjenčanje, nego u šumi?! 

Ovom medenom pričom želimo inspirirat, razveselit i poručiti mladim ljudima da vjeruju u ljubav, da krenu upravo sada njihovim putem. 

I neka svaka vjenčana priča mladenaca bude najljepše ispričana priča baš poput Uršulove i Bernijeve.

Fotografije s vjenčanja možete pogledati ovdje.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram