Povežite se s nama

Sport

Riječki trener Kristijan Hodak postao novi hrvatski boksački izbornik

Objavljeno

na
Hrvatski reprezentativci za Europsko prvenstvo U-22 od 15. do 25. lipnja 2021. otputovali su u talijanski Roseto. Izbornik Kristijan Hodak, inače i trener u BK Rijeka, i trener reprezentacije Dorian Čalić na EP su poveli četvoricu boksača i našu prvu olimpijsku boksačicu u povijesti Nikolinu Ćaćić koju će voditi trener Franjo Kristić.

Boje Hrvatske u Rosetu među najboljim mladim europskim boksačima (rođeni između 1998. i 2001. godine) branit će: Diego Mamić (do 60 kg) iz BK Pula,  Petar Cetinić (do 69 kg) iz BK Rijeka, Gabrijel Veočić (do 75 kg) iz BK Brod i Leo Cvetković (do 81 kg) iz BK Omege Zagreb. Iz BK Omege Zagreb je i olimpijka Nikolina Ćaćić (do 57 kg).

To je prva službena akcija novog hrvatskog boksačkog izbornika Kristijana Hodaka koji najavljuje Europsko prvenstvo U-22:

“Vodimo najjače mlade snage hrvatskog boksa i svi mogu konkurirati za medalje. Diego Mamić potvrdio se odličnim nastupima u seniorskoj konkurenciji na državnom prvenstvu, na Prvenstvu Balkana, kao i nedavno u Regionalnoj ligi. Petar Cetinić je možda i najiskusniji, iza sebe dosta seniorskih mečeva, a ove godine postao je i viceprvak Balkana. Gabrijel Veočić u mlađim kategorijama već ima tri europske medalje i seniorski je prvak Hrvatske. Leo Cvetković osvojio je srebro na EP-u mlađih seniora 2018. godine. Dakle, svi s pravom konkuriraju za najviši plasman, a mi od svih očekujemo maksimum i da u Rosetu pokažu najbolje od svojih mogućnosti”, naglasio je novopostavljeni izbornik Kristijan Hodak.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže