Povežite se s nama

Vijesti

Riječki tuneli zatvoreni zbog velikog prodora oborinskih voda, sanacija je u tijeku

Objavljeno

na

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL


Riječki tunel ne tako davno nakon dugo vremena ponovno je otvorio svoja vrata posjetiteljima, a tijekom adventskog razdoblja ugostio je i zanimljiv prigodni program. No, tunel je već određeno vrijeme zatvoren, a vijećnik Danko Švorinić tim povodom uputio je pitanje gradonačelniku Vojku Obersnelu.

“Kada će riječki tunel, koji vodi od katedrale Sv.Vida do dvorišta OŠ/SE Dolac, ponovno biti otvoren za građane? Koji su razlozi zbog kojih je trenutno zatvoren?”, zanimalo je Švorinića.

“Riječki tunel privremeno je zatvoren, zbog velikog prodora oborinskih voda. Trenutačno je u tijeku sanacija tog objekta, kako bi tunel što prije ponovno mogao biti otvoren za posjetitelje. Otvaranje tunela očekuje se u najskorije vrijeme.

U tijeku je potpisivanje Sporazuma kojim će tunel biti dan na korištenje Turističkoj zajednici Grada Rijeke, a u svrhu organizacije raznih kulturnih, zabavnih, umjetničkih, sportskih, blagdanskih i drugih manifestacija, čime će, uvjereni smo, prostor dodatno obogatiti turističku ponudu grada Rijeke”, otkrio je gradonačelnik.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram