Povežite se s nama

Vijesti

Riječkim iznajmljivačima već niz godina omogućena kupnja parkirnih karata za goste

Objavljeno

na


TD Rijeka plus d.o.o. već četiri godine omogućuje vlasnicima objekata za najam, izradu parkirnih karata za iznajmljivače, odnosno plaćanje parkiranja gostima koji kod njih odsjedaju.

Takvom je kartom iznajmljivačima omogućena kupnja mjesečne parkirne karte po sobi, apartmanu ili kući za odmor, i to po cijeni od 46,45 EUR.

Karta vrijedi za zonu u kojoj se nalazi objekt za najam, a iznajmljivači zatim prijavljuju broj registarske oznake vozila gostiju putem telefona ili elektroničke adrese. Za izradu parkirne karte potrebna je prometna dozvola iznajmljivača, rješenje nadležnog tijela o kategorizaciji objekta, osobna iskaznica i potvrda Turističke zajednice grada Rijeke o nepostojanju duga. Prva izrada vrši se na prodajnom mjestu na lokaciji Jelačićev trg 3 (radno vrijeme od 6:30 do 18:30 sati, subotom od 7:30 do 16:30 sati).

Naknadno produženje moguće je brzo i jednostavno putem internet bankarstva.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže