Povežite se s nama

Vijesti

Riječkim iznajmljivačima već niz godina omogućena kupnja parkirnih karata za goste

Objavljeno

na
TD Rijeka plus d.o.o. već četiri godine omogućuje vlasnicima objekata za najam, izradu parkirnih karata za iznajmljivače, odnosno plaćanje parkiranja gostima koji kod njih odsjedaju.

Takvom je kartom iznajmljivačima omogućena kupnja mjesečne parkirne karte po sobi, apartmanu ili kući za odmor, i to po cijeni od 46,45 EUR.

Karta vrijedi za zonu u kojoj se nalazi objekt za najam, a iznajmljivači zatim prijavljuju broj registarske oznake vozila gostiju putem telefona ili elektroničke adrese. Za izradu parkirne karte potrebna je prometna dozvola iznajmljivača, rješenje nadležnog tijela o kategorizaciji objekta, osobna iskaznica i potvrda Turističke zajednice grada Rijeke o nepostojanju duga. Prva izrada vrši se na prodajnom mjestu na lokaciji Jelačićev trg 3 (radno vrijeme od 6:30 do 18:30 sati, subotom od 7:30 do 16:30 sati).

Naknadno produženje moguće je brzo i jednostavno putem internet bankarstva.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram