Povežite se s namaHumanitarna udruga “Riječko srce” nedavno je na Rujevici održala humanitarnu akciju. Tog dana planove im je malo poremetilo izuzetno loše vrijeme, ali u svom konačnom cilju ipak su uspjeli. Prikupili su 40-ak tisuća kuna i od toga novca bit će kupljena stajalica za Marka Mihaljevića.

“Sretan sam i jako mi je drago”, rekao je tek kratko vidno oduševljeni Marko na konferenciji za medije.

“Ta stajalica je važna, jer ćemo mi njezinim korištenjem odgoditi operativne zahvate. Ukoliko je budemo koristili barem tri puta dnevno po pola sata, to će mu uvelike pomoći”, rekla je Markova majka.

“U akciji je prikupljeno ukupno 40.087,81 kuna, troškovi akcije koji su plaćeni s računa udruge su 222,19 kuna, dok su svi ostali troškovi pokriveni donacijama i volonterskim radom članova udruge. Na računu udruge (nakon kupnje stajalice op.a.) ostalo je ukupno 2.333,57 kuna koji će se iskoristiti u nekim drugim akcijama ili će se koristiti za potrebe rada udruge”, poručili su iz Riječkog srca.

U svojoj sljedećoj humanitarnoj akciji u suradnji s udrugom iz Vodica će prikupljati potrepštine za vukovarsku socijalnu samoposlugu.