Povežite se s nama

Vijesti

Riječkom azilu za pse donirano osam novih kućica koje su radili volonteri i djeca

Objavljeno

na


Ovaj vikend primopredajom 8 novih kućica za pse završena je Akcija/radionica izrade kućica za Azil za pse “Društva za zaštitu životinja Rijeka”, navodi u svom priopćenju Akcija mladih:

“Materijal za gradnju kućica, alat potreban za izradu, stručni nadzor i sve preduvjete za dobro druženje osigurala je Akcija mladih a veliki broj volontera, građana i djece priključio se zadnjih 20ak dana u realizaciji ovog projekta.

Volonteri su sudjelovali u svim procesima izrade kućica za pse od projektiranja, rezanja, spajanja i obrade drva, do kreativnog farbanja i oslikavanja u kojem su sjedlovali i oni najmlađi.

Inicijatori ovi akcije su bili naši Tesa Soldičić, inače članica Savjeta mladih Primorsko-goranske županije, Andrej Skočaj – trener pasa za potrage te Helena Pehovac Baričević, vijećnica Akcije mladih u Mjesnom odboru Brajda-Dolac.

Ovim putem želimo zahvaliti i svim članovima, volonterima i građanima na odazivu: Goranu Galiću, Antoniu Jakovcu, Janji Andrijević, Ivici Devčiću, Iri Sekulić, Maji Komes, Vanji Laković, Predragu Munjasu, Vanji Kaštelan, Marku Smoljanu, Daria Vozila, Edmondu Tiću, Bojanu Kureliću, Jadranki Horvat, Andreju Briščiku i svim ostalim volonterima koji su omogućili da ova akcija uspije

Zadnjih mjesec dana lijepo smo se družili i zajedno nešto korisno napravili.

Na ovome sigurno nećemo stati i uskoro krećemo i s drugim akcijama kojima želimo pomoći napuštenim životinja i vrijednim ljudima koji brinu o njima.

Uskoro ćemo i prezentirati projekt Centra za dobrobit životinja na čijem razvoju radimo zadnje dvije godine. Projektu kojim bi se riješila većina problema s kojima se suočavaju udruge i volonteri u svom angažmanu da pomognu napuštenim životinjama, a životinje bi dobile smještaj, brigu i uvjete kakve zaslužuju”, poručuje AM.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram