Povežite se s nama

Mozaik

Rijeka Advent i ovog vikenda donosi bogat i zabavan program

Objavljeno

na

Photo: Nel Pavletic/PIXSELLU petak, 7. prosinca u 12 sati na Korzu će prošetati Veletica, divovska ptica Martiniuss cirkusa, koja će unijeti malo čarolije na gradskim ulicama. Na Trgu 128. Brigade HV u 18 sati atmosferu će zagrijati Band Twins rock, a u isto vrijeme ispred kazališta počinje Advent u Zajcuprigodnim adventskim druženjem.

Na Gradini, u adventskom parku, vas u 20 sati čekaju Daniel Beni i Damjan Brnić – članovi D’Beni banda, ovoga puta u akustičnoj varijanti s dvije gitare. Na Trgu Ivana Koblera će vas od 20 sati zabavljati Duo Branko i Davor, a na Trgu Riječke rezolucije Belfast food s početkom u 20.30 sati.

U Riječkom tunelu vas očekuju Stephany Stefan i Aklea Neon, koji u 23 sata otvaraju adventske noći u tunelima.

U subotu, 8. prosinca, od jutarnjih sati bit će veselo na više lokacija. Kreativni Pepco kutak ispred kazališta, od 10 sati, bit će prava poslastica za najmlađe. Plesna skupina Flame, pokazat će svoja umijeća na Korzu u 10.30 sati, a odmah nakon njih Korzom će se zaoriti pjesma dječjeg zbora Praputnjarski slavići.

Na Trgu 128. brigade HV u 12 sati čeka vas mladi kantautor, Matt Shaft, pravim imenom Matej Magdić. Ovu subotu Rijeka Adventu pridružuje se i Kružna ulica s glazbenim i plesnim programom koji počinje u 16 sati.

Ri Gastro Advent, na Trgu Riječke rezolucije, u 17 sati, ugostit će band „Djoni i Ljubavi“, a u 18 sati prošetajte do Trga Ivana Koblera na Adventski party.

Trsatska gradina ugostit će Djed Mrazove Gradske glazbe Trsat koji će zabaviti posjetitelje prigodnim blagdanskim repertoarom, a nastupat će od 19 sati.

Vokalni Studio Rijeka, mješoviti pjevački zbor, na čijem su repertoaru djela hrvatske i svjetske zborske literature, zapjevat će vam na Korzu u 19.30 sati. Bogati scenski nastup, plesačice, cjelokupan show na tragu disco glazbe 70-ih, ludilo plesa, svjetla i ogromne energije koja zrači iz svake minute nastupa na pozornici odlike su Disco Inferno Magic benda koji će zavladati Trgom 128. brigade HV u 20 sati.

I za kraj vikenda spustite se u riječko podzemlje gdje vas od 23 sata čekaju Virgin Helena, Ana Antonova i Samo Tako.

U Riječkom tunelu, tijekom cijelog Rijeka Adventa, očekuje vas sajamska prodaja, prezentacije OPG-ova i vinara, ugostiteljska ponuda te zabavni park i kazališne predstave za najmlađe posjetitelje. U večernjim satima, petkom i subotom, tunel će biti rezerviran za nezaboravne tulume, koji će trajati duboko u noć.

Brojne okuse regije i ideje za marende kroz cijeli prosinac potražite na Ri Gastro Adventu, na Trgu Riječke rezolucije. Veliki izbor tradicionalne božićno-novogodišnje ponude prigodnih jela poput sarmica u lepinji, divljeg burgera, „Riječkog ribljeg škartoca“, Cubana sendwicha, Germknedla te slatkih zalogaja, navodi se u priopćenju Turističke zajednice.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže