Povežite se s nama

Sport

Rijeka će ovog vikenda ugostiti Final four Kupa Hrvatske u vaterpolo

Objavljeno

na
Pobjedom Primorjaša na četvrtfinalnom turniru Kupa Hrvatske u vaterpolu krajem studenog 2020. godine, Riječani su izborili plasman na Final four Kupa Hrvatske, koji se upravo ovim plasmanom odigrava u Rijeci na Bazenima Kantrida 23. i 24. siječnja 2021. godine.

Polufinalnu subotu otvorit će u 17:00h, prvo polufinale odnosno omjer snaga između Juga AO i Jadrana ST, dok će drugo polufinale uslijediti u 18:30h između HAVK Mladosti i Primorja EB. Finale je zakazano za nedjelju 24. 01. 2021. godine s početkom u 17:30h.

Za naglasiti je i da će po završetku turnira, od 25. siječnja do 31. siječnja na Bazenima Kantrida pripreme odrađivati i seniorska reprezentativna vrsta, koja se sprema za predolimpijski turnir za muškarce u Rotterdamu, Nizozemskoj.

Iza Primorjaša i ostalih momčadi Final foura Kupa Hrvatske je kvalitetan turnir Premier regionalne lige, a Primorjaši su se uspjeli nametnuti kao dobar suparnik ostalim ekipama. Domaćinstvo ovog Finalnog turnira Kupa Hrvatske nam neizmjerno znači iz razloga što smo među svim hrvatskim klubovima se uspjeli izboriti među četiri najbolje i plasirati se u finale. Ovo je jedna prilika za dokazivanje, prikupljanje novog iskustva i ulazak u nove sportske izazove. Također bitna je i činjenica da će vrhunske ekipe u Hrvatskoj i regiji odigrati ključne utakmice za plasman, baš na našoj Kantridi. Nažalost zbog okolnosti u kojima se nalazimo, gledatelji neće moći biti još jedan igrač u bazenu, no sve će moći pratiti na izravnom prijenosu na HTV 2.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram