Povežite se s nama
Posljednjih par godina svjedoci smo najnovijeg ali i najkorisnijeg trenda –  zdravijeg načina života kojemu se svakim danom okreće sve više i više ljudi. U skladu s time, popularnost bicikla u cijelom svijetu, pa tako i u Hrvatskoj, naglo je porasla.

Iako je Rijeka grad koji je s vremenom dobio sada već ustaljeni status kišovitog, brdovitog mjesta za koje će nekolicina reći da jednostavno ne pogoduje biciklizmu,  Bri je odlučio pokazati da to ipak nije sasvim točno te da je biciklizam jedna od aktivnosti koje zaista nedostaju našem gradu, njegovim posjetiteljima ali i samoj ponudi europske prijestolnice kulture.

Bri je nastao kao projekt dvaju riječkih studenata kojima je cilj uz pristupačne cijene dokazati da Rijeka ipak ima što ponuditi onima koji grad žele doživjeti na dva kotača te ujedno činiti uslugu sebi ali i okolišu.

Osim samog najma bicikli, u prostorima poslovnice Bri možete na čuvanje ostaviti i vlastiti bicikl, a ukoliko nemate ideju gdje biste se zaputili, sve biciklističke staze, karte i aplikacije za mobilne uređaje čekaju vas na adresi Križanićeva ulica 2b.

Otvoren prošloga tjedna pokraj hotela Continental, Bri je obogatio naš grad jednim sadržajem više, a svojim unikatno uređenim interijerom i atmosferom odlično se uklopio u čitav koncept spomenute ulice koju već duže vrijeme ukrašava skupina mladih riječkih umjetnika.