Povežite se s nama

Sport

Rijeka i Ukrajina u srijedu na Rujevici igraju humanitarnu utakmicu

Objavljeno

na
Hrvatski nogometni klub Rijeka i A reprezentacija Ukrajine u srijedu 18. svibnja odigrat će humanitarnu utakmicu na stadionu HNK Rijeka od 18 sati koja će se i prenositi na HTV-u 2.

“Ovom utakmicom želimo staviti naglasak na važnost očuvanja mira i solidarnosti svugdje u svijetu, a posebno u Ukrajini gdje nažalost proteklih mjeseci svjedočimo velikim tragedijama koje sa sobom nosi rat”, poručuju s RUjevice.

Sva sredstva prikupljena prodajom ulaznica bit će uplaćena za online platformu “United 24” čije je pokretanje objavio i podržao predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenskij. Radi se o globalnoj platformi i prikupljena sredstva koriste se za pomoć Ukrajini.

Svaka osoba s ukrajinskom osobnom iskaznicom ili putovnicom i zelenim kartonom (iskaznica za strance pod privremenom zaštitom) ima pravo na besplatnu ulaznicu za utakmicu, te se za preuzimanje mora javiti na blagajnu stadiona.

U srijedu, na dan utakmice, zapadna blagajna radit će od 16 sati, a istočna od 17 sati. Cijene ulaznica su: zapadna tribina 70 kuna, istočna tribina 40 kuna i sjeverna tribina 20 kuna. Osobe s invaliditetom plaćaju ulaz simboličnih 20 kuna.

Ulaznice možete kupiti i online.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram