Povežite se s namaKonferencijom za medije najavljen je predstojeći, treći  po redu Rijeka Nautic Show. Službeno otvaranje sajma održat će se u petak, 25. rujna u 11:00 sati uz brojne uzvanike i atraktivne prateće programe za posjetitelje.

3. Rijeka Nautic Show održavat će se na prostoru Gata Karoline Riječke i dijela Rive Boduli, od 25. do 27. rujna 2015. Svoja plovila, proizvode, usluge i različitu opremu za brodove i njihove vlasnike predstavit će 70-tak izlagača što je značajno povećanje u odnosu na prošlu godinu. Radno vrijeme sajma je  u petak  od 11:00 do 20:00 sati, u subotu od 9:00 do 20:00 sati, a u nedjelju od 9:00 do 18:00 sati. Cijena ulaznice za posjetitelje je 10,00 kn i moći će se kupiti na ulazu u sajam, a njezinom kupnjom ostvaruju se besplatne vožnje brodovima „Vila Velebita“ i gusarskim brodom „Korsaro“, izložbi inovacija i tehničkog stvaralaštva u organizaciji članica Zajednice tehničke kulture Rijeka.

Nakon prošlogodišnjeg atraktivnog pratećeg programa, ni ove godine neće sajam zaostajati svojom kvalitetom kao ni pratećim sadržajima za izlagače i posjetitelje. Pored premijera plovila Leidi 660, svoj novi izgled predstavit će i Nerezine 630, dok će Kvarnerplastika osim plovila, predstaviti i betonske pontone kao novi proizvod u njihovoj djelatnosti. U najavi je kvalitetna i raznovrsna  ponuda plovila i opreme kao i brojna zanimljiva predavanja, izložbe, zatim Wakeboard za one željne adrenalina kao i gusarski brod „Korsaro“ koji će posebno razveseliti najmlađe, a neće nedostajati ni glazbenih ni gastronomskih sadržaja. Svoj dolazak najavila je i Hrvatska ratna mornarica. Glavni sponzor sajma, tvrtka ACI d.d. i ove je godine osigurala za posjetitelje demonstraciju ronjenja u bazenu i razgledavanje podvodne izložbe Pogled u plavo. Svoj nastup u bazenu najavile su i sinkro plivačice PK Primorje – Aqua Maris, a ponovit će se i atraktivan laser show. Bogat prateći program nadopunit će i regate; pokazna regata Optimista, regata krstaša Nautička 2015.g i kao regata 1000 otoka čija će se proglašenja pobjednika održati na sajmu u sklopu ceremonije dodjele nagrada najuspješnijim izlagačima i eksponatima 3. Rijeka Nautic Showa.

Grad Rijeka kao glavni pokrovitelj ove manifestacije uz supokrovitelje Lučku upravu Rijeka, Luku Rijeka, Primorsko – goransku županiju, Hrvatsku gospodarska komoru i Turističku zajednicu Grada Rijeke, pružit će i ove godine podršku ovom projektu kao važnom čimbeniku razvoja nautičkog turizma i proizvodnje, kao i promocije riječke luke, njezinih mogućnosti i prednosti.

Važnost održavanja nautičkog sajma u Rijeci prepoznali su brojni sponzori i mediji pa je 3. Rijeka Nautic Show pored ACI-a, dobio podršku Jadrolinije, Zagrebačke banke, Triglav osiguranja, Botela Marina, Tower centra Rijeka, Restorana Gardens, Caffe bara Karolina, tvrtke Ino-Arh iauto kuće AC Dujmović, kao i medijskih kuća Novi list, Kanal Ri, Radio Rijeka, Burza Nautike i lista La voce del popolo. Program događanja kao i sve dodatne informacije i kontakte potražite na internetskoj stranici sajma www.rijeka-nautic.com ili na Fb stranici Rijeka Nautic Show.