Povežite se s nama

Sport

Rijeka objavila novu navijačku pjesmu Orhana Salija, Armada oštro reagirala

Objavljeno

na

Slika s Armadine straniceHNK Rijeka putem svojih službenih kanala komuniciranja objavila je novu navijačku pjesmu koju je na njihovu zamolbu napravio Orhan Sali, nekadašnji član Pehlin Kingsa.

“U trenutku kada smo ga zamolili da se navijačicama i navijačima i on obrati pjesmom, stroge mjere oko nas počele su popuštati te je tako početni impuls za pjevanjem prerastao u spontanu, još nedorađenu, pravu „pandemijsku“ verziju pjesme koja će nas zauvijek podsjećati na vrijeme u kojem je nastala, kao i na vrijednosti kojima nas je vratila”, poručuju s Rujevice.

Kako kaže Sali, to je pjesma veselja kojoj je cilj ujediniti sve rujevičke tribine, a i šire:

“Ma ja sam vam već i u pjesmi „Lampadine“ pokazao svoju životnu filozofiju. Pogotovo u zadnja dva mjeseca ona se potvrdila ispravnom jer nam je svima život u zadnje vrijeme pokazao ono za što se vrijedi potruditi. To je zajedništvo oko pozitivnih ciljeva. Isto tako, kao pripadnik romske nacionalne manjine koji jako voli svoj grad, moram reći da je to zajedništvo najizraženije, čini mi se, baš na „Rijekinim“ utakmicama, kada kao jedno dišemo kroz sport i pjesmu za naš klub. Nema boljeg od toga. S nekim sam igračima i privatno povezan, a osim što ih smatram svojim prijateljima, mnogi se dečki redovito friziraju kod mene u salonu, jer znate da nogometaši vole dobre frizure”, priča Sali kroz smijeh i nastavlja:

“Kako se ideja razvijala dalje tako sam uz pomoć suradnika, prije svega s tekstopiscem Petrom Miletićem, na brzinu složio pjesmu radnog naziva „Majstori s mora“ da se zna kako mi iz Primorja i s Kvarnera znamo tko su pravi majstori ;). Ne mogu ja raditi ništa napola, takav sam. Kada se nečega uhvatim nastojim da to bude što bolje i da ljudi budu sretni. Eto, zato sam se potrudio i drago mi je da jesam jer su mi i naši dečki pomogli u tome. Zamolio sam ih da se uključe sa svojim kućnim videima i mislim da je sve skupa, unatoč sitnim propustima zbog vremena,  ispalo dobro. Ako ništa, zauvijek ćemo imati i glazbeni podsjetnik i na ovo vrijeme koje je, nadam se, sve više za nama”, zaključio je riječki glazbenik.

No, čini se kako pjesma ipak nije naišla na odobravanje kod navijača sa sjeverne tribine. Klub navijača Armada na svojoj službenoj Facebook stranici objavio je fotografiju na kojoj je Sali prekrižen, a nikakav dodatni komentar nisu naveli. Smatraju vjerojatno da su slikom sasvim dovoljno jasno poručili što misle o ovoj pjesmi.

Posebno je zanimljivo da su pjesmi potporu pružili čak i sami igrači Rijeke u njezinom zadnjem dijelu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže