Povežite se s nama

Vijesti

Rijeka plus poziva korisnike da ispune anketu o njihovim uslugama

Objavljeno

na


Kako bi svojim korisnicima ponudili još kvalitetnije usluge, uvijek u suradnji sa svojim sugrađanima i u skladu s novim potrebama grada i najnovijim tehnologijama, Rijeka plus d.o.o. provodi kratku javnu i anonimnu anketu za koju je potrebno svega nekoliko minuta.

„Grad je živi i kompleksni organizam, koji neprestano evoluira. Izazova je mnogo, a mogućnosti i budžeti su limitirani, no pokušavamo uvijek izvući najviše i najbolje od onoga što je u našoj nadležnosti u području upravljanja prometom, parkirališta i tržnica. Želje i potrebe sugrađana osluškuju mjesnih odbora, koji sukladno prioritetima osiguravaju sredstva za povećanje sigurnosti u prometu ili sanacije i manje građevinske zahvate. TD Rijeka plus d.o.o. zajedno s ugovornim partnerima pristupa realizaciji prioriteta mjesnih odbora, neovisno je li riječ o označavanju pješačkog prijelaza ili sanaciji primjerice, lokalne prometnice. Ovaj upitnik će nam svakako pomoći u unaprjeđenju svih naših usluga,te bismo bili zahvalni kada bismo kroz nju dobili iskrenu i realnu sliku i mišljenje što većeg broja naših sugrađana, kojima ovim putem zahvaljujemo.“  – izjavila je voditeljica Odjela za odnose s javnošću Rijeka Plusa Dragana Šmitran Babić.

Anketu možete ispuniti na web stranici Rijeka Plusa, odnosno na ovom linku.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže