Povežite se s nama

Vijesti

Rijeka plus već sad se priprema za kišnu sezonu kopanjem upojnih bunara

Objavljeno

na
Da grad koji teče ne bude i ove jeseni briga naših sugrađana, brinemo se već ljeti! – poručuju iz Rijeka plusa.

Iako je temperatura blizu 30 stupnjeva, upravo je sada vrijeme za pripremu za kišnu sezonu. Naime, na području mjesnog odbora Gornji Zamet upravo je u tijeku kopanje upojnih bunara na čak četiri lokacije. Riječ je o naselju koje je izrazito gusto naseljeno, a sama konfiguracija terena u vrijeme velikih kiša, dovodi do problema i plavljenja dvorišta privatnih kuća.

Kako bi se to spriječilo, TD Rijeka plus d.o.o. u suradnji s mjesnim odborom Gornji Zamet provodi iskope za upojne bunare koji će prilikom velikih kiša spriječiti neželjene posljedice za naše građane. Upravo je ovo primjer kako se malim projektima može doći do velikih rezultata, i što je najvažnije do rezultata koji našim građanima poboljšavaju kvalitetu života. Ono što je najvažnije, ovakvi projekti pokazuju i odličnu sinergiju mjesnih odbora i TD Rijeka plus d.o.o. kao realizatora njihovih prioriteta.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže