Povežite se s nama

Vijesti

Rijeka plus započela s ophodnjom nerazvrstanih cesta

Objavljeno

naGradska tvrtka Rijeka plus tijekom prosinca nabavila je novo specijalno ophodarsko vozilo koje će ophodarskoj službi omogućiti efikasniji nadzor i ophodnju prometnica te učinkovitiju provedbu mjera za zaštitu i osiguranje cesta.

Novo ophodarsko vozilo TD Rijeka plus d.o.o. je teretno vozilo marke Iveco Daily, a opremljeno je suvremenom digitalnom opremom, točnije, uređajem za praćenje kretanja vozila, (GPS sustavom) mobilnim telefonom i radijskim uređajem, kamerom te prijenosnim računalom kako bi ophodarska služba mogla što promptnije reagirati u slučajevima koji to zahtijevaju.

Tom nabavom omogućeno je Rijeka plusu da od 1.siječnja 2023. godine ophodarska služba TD Rijeka plus d.o.o započne vršiti ophodnju nerazvrstanih cesta na području grada Rijeke. Operativni centar ophodarske službe dostupan je na kontakt telefon 051 352 500.

Sukladno godišnjem planu ophodnje nerazvrstanih cesta, ophodarska služba provodi mjere za zaštitu javnih cesta, poduzima sve potrebne radove i aktivnosti za sigurnost na prometnicama te hitno otklanja eventualne štetne aktivnosti kako bi se osiguralo nesmetano i sigurno prometovanje, poručuju iz Rijeka plusa.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže