Povežite se s nama

Vijesti

Rijeka plus želi proširiti etažno parkiralište u Ciottinoj i Podpinjol

Objavljeno

na
Nedostatak mjesta za parkiranje u Rijeci je već godinama prilično veliki problem, no već se neko vrijeme radi na proširenjima određenih lokacija, a gradska tvrtka Rijeka plus ovog se tjedna upustila i u proces proširenja kapaciteta etažnog parkirališta Ciottina i Podpinjol.

Napravljen je prvi korak, a to je raspisivanje jednostavne nabave za izradu idejnog projekta nadogradnje etažnog parkiranja procijenjene vrijednosti 198.000 kuna + PDV.

Postojeća etažna garaža u Ciottinoj sastavljena je od 0+2 etaže s ulaznom/izlaznom rampom (naplatnim terminalom) i rampama koje povezuju međusobno više i niže razine (etaže) za parkiranje s ukupno 92 parkirna mjesta. Sada se traži ispitivanje mogućnosti nadogradnje (jedne ili više etaža), u skladu s prostornom planskom dokumentacijom i uvjetima gradnje, postojeće etažne garaže.

Kad je u pitanju Podpinjol traži se izrada idejnoj projekta izgradnja montažne konstrukcije na postojećem parkiralištu i organizacija parkiranja na etaže. Postojeće parkiralište je smješteno između Vukovarske ulice, Ulice Podpinjol i KBC-a Rijeka te ima 157 mjesta za parkiranje na površini od cca 6010 m2.

Proces javne nabave otvoren je do 29.04.2022.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram